Μείωση Κόστους Λειτουργίας

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας, συμβάλλει ουσιαστικά, στον εξορθολογισμό πολλών στοιχείων κόστους της επιχείρησης.

Το διαδίκτυο και γενικά η πληροφορική δεν κάνουν τίποτα που δε γινόταν και πριν. Απλά το κάνουν πιο καλά, πιο φθηνά και πιο γρήγορα.

Εργατικό Κόστος

Μια εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας, εξοικονομεί πολύ χρόνο, από ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με αυτή την εργασία.
Αποφεύγουμε προβλήματα όπως καθυστέρηση λόγω κατειλημένων γραμμών, παρανοήσεις κλπ. περισσότερα...

Κόστη Προβολής & Διαφήμισης

Με τη δικτυακή παρουσία η επιχείρηση, είτε ελαχιστοποιεί το κόστος, είτε μεγιστοποιεί την απόδοση των παραδοσιακών τρόπων. Εντυποδιανομή, καταχωρήσεις στον τύπο ή σε ηλεκτρονικά μέσα, έχουν πολύ μεγαλύτερη απόδοση όταν παραπέμπουν σε μια εκτεταμένη και ενημερωμένη διαδικτυακή παρουσία. περισσότερα...

Ενδεικτικές Υπηρεσίες

Ο Χρόνος διεκπεραίωσης ισοδυναμεί με Εργατικό κόστος

Επιτυγχάνουμε αντικατάσταση της εργασίας που απαιτείται για μια δουλειά, με μια ηλεκτρονική διαδικασία, όπου στην ουσία ο χρόνος αυτός μεταφέρεται και επιμερίζεται στους πελάτες μας, χρήστες του συστήματος. Για παράδειγμα η παραγγελιοληψία που απαιτεί ένα τηλεφωνικό κέντρο με άτομα που πληρώνονται για να μιλάνε με τον πελάτη και ταυτόχρονα καταχωρούν στο λογισμικό της επιχείρησης. Ο δότης της παραγγελίας (πελάτης) πάλι, δε δυσανασχετεί, γιατί έχει τη δυνατότητα να κάνει αυτή τη δουλειά με την ησυχία του, χωρίς πίεση χρόνου, και δε δεσμεύεται από τις ώρες που δουλεύει ο προμηθευτής.
Εύκολα αναλογιζόμαστε πόσο μεγαλύτερο είναι αυτό το όφελος για επιχειρήσεις που απευθύνονται σε τελικό καταναλωτή (λιανικής) που μέσω ενός e-shop εξοικονομούν μεγάλο χρόνο ενημέρωσης πελατών.

Προτάσεις

img

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Σίγουρα κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε που μπορεί να κάνει τη φορολογική του δήλωση, ή να κάνει τις συναλλαγές του με τα ασφαλιστικά ταμεία μέσω web εφαρμογών, και δεν ταλαιπωρείται πλέον σε εφορίες και τράπεζες. Γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο κατατίθενται πάνω από 5.000.000 φορολογικές δηλώσεις, αντιλαμβανόμαστε ποιό είναι το όφελος του δημοσίου από το προσωπικό που δεν απασχολείται πλέον για χειρόγραφη παραλαβή. Το όφελος για τα λογιστικά γραφεία και τους ιδιώτες είναι υπερδεκαπλάσιο.

img

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ανέκαθεν πολλές επιχειρήσεις, απασχολούσαν και προσωπικό αλλά και επιβαρύνονταν με κόστος, απλά και μόνο για να στέλνουν δύο φορές το χρόνο ευχετήριες κάρτες. Έχουμε δει ότι εδώ και πάνω από δέκα χρόνια αυτό έχει αντικατασταθεί από το e-mail. Πολλοί επαγγελματίες επίσης, που έχουν μακροχρόνια σχέση με πελάτες, όπως πχ, οδοντίατροι, γυναικολόγοι, συνεργεία αυτοκινήτων και πολλοί άλλοι στέλνουν ενημέρωση για υπενθύμιση ετήσιου τακτικού check up ή service. Η χρήση μηχανογράφησης του πελατολογίου και των επισκέψεων, και ο συνδυασμός με προγραμματισμένο newsletter, αυτοματοποιεί και εκμηδενίζει το χρόνο αυτής της διαδικασίας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο ανθρώπινος παράγοντας δεν εκμηδενίζεται ποτέ. Η συμβολή της πληροφορικής είναι η απαλλαγή από εργασίες που κάνουν γρήγορα και σωστά οι μηχανές, και αφήνει για τον άνθρωπο τις κρίσιμες εργασίες που η ικανότητα και η κρίση του είναι απαραίτητες.