Συμβουλευτική - Υποστήριξη

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας, απαιτεί τη σωστή και πλήρη υποστήριξη του χρήστη. Όποιον επαγγελματία πληροφορικής και να ρωτήσεις, θα σου πεί ότι μια εργασία γίνεται, και εύκολα και δωρεάν. Η απόσταση όμως που χωρίζει την ωραία ιδέα, από το ορατό αποτέλεσμα στην επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι τεράστια.

Το σύστημα E-TEL.GR, αναγνωρίζει ότι η τεχνολογία δημιουργείται και χρησιμοποιείται από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, πολύ διαφορετικούς όμως μεταξύ τους, και λειτουργεί για να καλύψει αυτό το κενό.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ
Consulting

Ο κατάλογος των επιλογών είναι ατελείωτος. Ο επαγγελματίας όμως πρέπει να επιλέξει αυτές που μπορούν να ενσωματωθούν στην καθημερινότητά του, το κόστος τους είναι ανεκτό και θα έχουν το επιθυμητό οικονομικό αποτέλεσμα. περισσότερα...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Education

Όλα φαίνονται τόσο εύκολα όταν κάποιος μας περιγράφει τη λειτουργία τους, ή το αποτέλεσμά τους. Η φράση 'με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε να..', έχει γίνει κλισέ για όλες τις εφαρμογές πληροφορικής. Είναι δυστυχώς σα να λέμε σε κάποιον ότι με κάποιο κόστος αγοράζει όλα τα βιβλία της Ιατρικής Σχολής οπότε μπορεί να γίνει και γιατρός. περισσότερα...

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Support

Η ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται η πληροφορική είναι ραγδαία. Ακόμα και οι ειδικοί του κλάδου δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν. Με μοναδικό σύμμαχο τη συνεχή καθημερινή ενημέρωση από το διαδίκτυο, μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους. Ανταλλάσουν πληροφορίες με τεχνικούς από όλο τον κόσμο και έτσι εξελίσσουν και υποστηρίζουν τις εφαρμογές τους.
Είναι όμως αυτή δουλειά του επαγγελματία; περισσότερα...

Ενδεικτικές Υπηρεσίες

Διαχείριση Δημοσιεύσεων και Περιεχομένου

Επίδειξη στο χώρο σας, ενημερωτικά videos.

Ενημέρωση Δυναμικών καταλόγων

Επίδειξη στο χώρο σας, ενημερωτικά videos.

Αποστολή Newsletters

Ενημερωτικά videos, απομακρυσμένη διαχείριση από τεχνικό.

Διαχείριση E-SHOP

Επίδειξη στο χώρο σας, ενημερωτικά videos, απομακρυσμένη διαχείριση από τεχνικό.

Αποστολή - Λήψη e-mails

Επίδειξη στο χώρο σας, οδηγίες τεχνικής υποστήριξης σε έντυπη μορφή.

Τι προσφέρουμε στα μέλη

img

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
Δε δίνουμε στα μέλη μας απλά ένα αξιόλογο και χρήσιμο λογισμικό, αλλά τους βοηθάμε να το ενσωματώσουν στη λειτουργία τους και να εκσυγχρονίσουν τον τρόπο δουλειάς τους.

img

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Παρέχεται το απαραίτητο υλικο, είτε σε έντυπη μορφή είτε με τη μορφή video.

img

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ
Ενημέρωση από τον αρμόδιο Σύμβουλο, ή από κάποιον τεχνικό, είτε στο χώρο σας, είτε απομακρυσμένα μέσω TeamViewer ή Teleconference.

Συμπέρασμα

Το λογισμικό για τη δικτυακή παρουσία δεν είναι ούτε εύχρηστο ούτε δύσχρηστο. Τόσο οι Σύμβουλοι όσο και οι Τεχνικοί του E-TEL.GR σας παρέχουν την απαραίτητη εκπαίδευση, ώστε και να το χρησιμοποιείτε σωστά και να μη χάνετε άσκοπα το χρόνο σας σε αναζητήσεις.