Συμβουλευτική - Υποστήριξη

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας, απαιτεί τη σωστή και πλήρη υποστήριξη του χρήστη. Όποιον επαγγελματία πληροφορικής και να ρωτήσεις, θα σου πεί ότι μια εργασία γίνεται, και εύκολα και δωρεάν. Η απόσταση όμως που χωρίζει την ωραία ιδέα, από το ορατό αποτέλεσμα στην επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι τεράστια.

Το σύστημα E-TEL.GR, αναγνωρίζει ότι η τεχνολογία δημιουργείται και χρησιμοποιείται από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, πολύ διαφορετικούς όμως μεταξύ τους, και λειτουργεί για να καλύψει αυτό το κενό.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ
Consulting

Ο κατάλογος των επιλογών είναι ατελείωτος. Ο επαγγελματίας όμως πρέπει να επιλέξει αυτές που μπορούν να ενσωματωθούν στην καθημερινότητά του, το κόστος τους είναι ανεκτό και θα έχουν το επιθυμητό οικονομικό αποτέλεσμα. περισσότερα...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Education

Όλα φαίνονται τόσο εύκολα όταν κάποιος μας περιγράφει τη λειτουργία τους, ή το αποτέλεσμά τους. Η φράση 'με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε να..', έχει γίνει κλισέ για όλες τις εφαρμογές πληροφορικής. Είναι δυστυχώς σα να λέμε σε κάποιον ότι με κάποιο κόστος αγοράζει όλα τα βιβλία της Ιατρικής Σχολής οπότε μπορεί να γίνει και γιατρός. περισσότερα...

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Support

Η ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται η πληροφορική είναι ραγδαία. Ακόμα και οι ειδικοί του κλάδου δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν. Με μοναδικό σύμμαχο τη συνεχή καθημερινή ενημέρωση από το διαδίκτυο, μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους. Ανταλλάσουν πληροφορίες με τεχνικούς από όλο τον κόσμο και έτσι εξελίσσουν και υποστηρίζουν τις εφαρμογές τους.
Είναι όμως αυτή δουλειά του επαγγελματία; περισσότερα...

Ενδεικτικές Υπηρεσίες

Ιδιοκτησία - Διαχείριση Domain Name

Όταν βασίζουμε τη δικτυακή μας παρουσία σε web site με αυτόνομο domain name, ωφείλουμε να γνωρίζουμε:
> Ποιό είναι το domain name μας
> Ποιά είναι η ημερομηνία λήξης του
> Ποιός είναι ο καταχωρητής
> Ποιό είναι το e-mail διαχειριστή
> Ποιός είναι ο κωδικός διαχείρισης για τη μεταφορά του

Αντίγραφο Ασφαλείας (backup) δικτυακού τόπου

Ωφείλουμε να διατηρούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα backup, του δικτυακού μας τόπου. Ιδίως αν αυτό βασίζεται σε Content Management System (CMS), ή χρησιμοποιεί κάποια Βάση Δεδομένων για δυναμικό περιεχόμενο.
Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε σε ποιά εταιρεία γίνεται η φιλοξενία του δικτυακού τόπου (hosting).

Διαχείριση, κωδικοί e-mail accounts, CMS

Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, που ο ιδιοκτήτης κάποιου web site, λόγω κάποιου προβλήματος στην τοπική του συσκευή (Η/Υ, κινητό τηλέφωνο), να έχει πρόβλημα στη λήψη των e-mails του, ή να μη μπορεί να συνδεθεί με τη διαχείριση περιεχομένου του δικτυακού του τόπου. Η τεχνική υποστήριξη των μελών του συστήματος e-tel.gr επιλύει ταχύτατα και αξιόπιστα αυτές τις δυσλειτουργίες.

Ενημέρωση δικτυακού τόπου

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα της δικτυακής παρουσίας, είναι η δυνατότητα για άμεση και εύκολη ενημέρωση. Η αλλαγή ενός τηλεφώνου, η προσθήκη κάποιων καινούριων φωτογραφιών, ή η δημοσίευση μιας προσφοράς, είναι εργασίες που μπορούν να γίνουν απλούστατα με την αποστολή ενός σαφούς αιτήματος, μέσω e-mail.

Τρόποι επικοινωνίας - Αιτήματα Υποστήριξης

1) Αποστολή e-mail στο info@e-tel.gr
2) Τηλεφωνικό μήνυμα στο κέντρο 700 700 3835 (etel)
3) Μήνυμα στο inbox από την κεντρική σελίδα του blog www.e-tel.gr/wp
4) Επικοινωνία με τον ΣΗΕ που σας εξυπηρετεί.

Τι προσφέρουμε στα μέλη

img

ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Το σύστημα E-TEL.GR ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 1998. Με το ξεκίνημα του κλάδου των υπηρεσιών internet στη χώρα μας, άρχισε η δημοσίευση και υποστήριξη δικτυακών τόπων, για επαγγελματίες στην Αθήνα και μετέπειτα πανελλαδικά.

img

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Με το σύστημα E-TEL.GR απαλλάσσεται ο ιδιοκτήτης του δικτυακού τόπου, από οποιαδήποτε έγνοια για το web site του. Ούτε για την ορθή λειτουργία του, ούτε για την ενημέρωσή του. Ξέρει ότι για όσο διάστημα είναι ενεργή η Ετήσια Σύμβαση Υποστήριξης, όλα θα βρίσκονται στο επίπεδο και την ποιότητα που είχαν την ημέρα που πρωτοξεκίνησε.

Συμπέρασμα

Είναι σημαντικό, για όλο το χρονικό διάστημα που θα είναι σε λειτουργία η δικτυακή σας παρουσία, αφενός να έχετε κάπου να απευθυνθείτε για οποιοδήποτε πρόβλημα, αφετέρου να έχετε μια αξιόπιστη και προσωπική ενημέρωση για τις εξελίξεις. Έτσι πάντα θα συμβαδίζετε με την εποχή σας.